Gå direkt till innehåll
Christer och Cecilie Nerfont.
Christer och Cecilie Nerfont.

Pressmeddelande -

Nerfont årets ambassadörer för vardagshjältar

Nu är det dags för Karlstadsborna att nominera sina vardagshjältar. För trettonde året uppmärksammar Karlstads kommun verksamheter och personer som skapar livskvalitet för barn och unga i Karlstad.

Förutom Karlstads kommuns verksamheter är nomineringen öppen för ideella föreningar, organisationer och privatpersoner.

Stolta ambassadörer

Det är en tradition att kända Karlstadsprofiler är ambassadörer för vardagshjältar, och årets ambassadörer är Christer och Cecilie Nerfont från Wermland Opera.

-Vi är såklart väldigt glada och stolta över detta fina uppdrag. Som föräldrar har vi fått se många fina och starka personligheter som finns där för allas våra barn. De som ofta jobbar lite i skymundan och inte får nog uppmärksamhet. Och så fint att alla får möjligheten att visa sin uppskattning genom denna kampanj! säger Christer och Cecilie Nerfont.

Hjältar som gör skillnad

-Dagligen har vi vardagshjältar runt omkring oss som gör skillnad för våra barn och unga lite i det dolda och som är värda extra uppmärksamhet, säger Magnus Wallgren, samordnare för vardagshjältar.

Nomineringstiden är 1–14 november. Årets vardagshjältar presenteras vecka 49.

För mer information kontakta:

•Christer Nerfont: 070-337 78 55.

•Cecilie Nerfont: 070-885 47 09.

•Magnus Wallgren: 070-614 63 53.

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.