Gå direkt till innehåll
Motionscentralen på Skutberget har kvällsöppet

Pressmeddelande -

Motionscentralen på Skutberget har kvällsöppet

Från 13 februari kommer Motionscentralen på Skutberget hålla kvällsöppet på tisdagar och torsdagar från klockan 18 till 20. Kvällsöppningen görs på prov till slutet av maj efter önskemål från Skutbergets Wenner och besökare på motionscentralen.

Motionscentralen på Skutberget har varit öppen för allmänheten 9-18 på veckorna och 10-16 på helgerna sen 17 juli 2017. Efter önskemål från besökare och Skutbergets Wenner om att ha kvällsöppet har kommunen nu beslutat förlänga öppettiderna två dagar i veckan.

- Vi vill möjliggöra för fler att kunna använda lokalerna för träning, ombyte, dusch och bastu även efter ordinarie arbetstid. Vi kommer ha kvällsöppet på prov fram till slutet på maj för att se hur intresset ser ut, säger Anna-Lena Ljung, chef för fastighetsavdelningen.

Efter maj görs en utvärdering av de förlängda öppettiderna. Hela öppethållandet av motionscentralen är på prov under tiden för planprocessen för Skutberget och genomförs med hjälp av personer som är aktuella för olika arbetsmarknadsåtgärder.

För mer information kontakta:

Anna-Lena Ljung, chef fastighetsavdelningen 054-540 68 38

Lisa Hygge, kommunikationsstrateg 054-540 38 64

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Karlstads kommun bor över 90 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstad styrs efter valet 2014 av en allians mellan M, L, C, KD och MP. I Karlstads kommun arbetar cirka 7 000 medarbetare för visionen om att skapa god livskvalitet för 100 000 Karlstadsbor.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.