Gå direkt till innehåll
Kulturnatten firar 20 års-jubileum

Pressmeddelande -

Kulturnatten firar 20 års-jubileum

Efter två år av pandemi längtar vi efter folkvimmel och fest - årets tema för Kulturnatten är KULTURFEST.

Fredag den 16 september från kl. 17.00 bjuder vi in till en kväll full av kultur när vi firar 20-årsjubileum av Kulturnatten. Kvällen bjuder bland annat på dans, musik, VR, tv-spel, DJ, graffiti, lokala band, internationell kultur, konstvisningar, teater och avslutas med en sprakande eldshow.

Oavsett om det är första gången du besöker oss eller om du har varit med under alla 20 år, hoppas vi att du kommer få en underbar kväll.

Programmet finns i sin helhet på karlstad.se/kulturnatt

Kulturknatta

Kulturknatta, som är Kulturnattens småsyskon, arrangeras lördag den 17 september mellan kl. 11.00-16.00. Det blir ansiktsmålning, ballongdjur, dans, animation, musikkul, graffiti, tv-spel, VR och mycket mer. Allt avslutas med en riktigt fest med DJ och godisregn. Aktiviteterna på Kulturknatta passar barn och unga mellan 0 och 13 år och allt är gratis.

För mer information kontakta:

Frida Oskarsson, projektledare kultur
Kultur- och fritidsförvaltningen
Karlstads kommun
054-540 25 30
frida.oskarsson@karlstad.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.