Gå direkt till innehåll
Kostnadsfri hjälp med ansökan om skuldsanering

Pressmeddelande -

Kostnadsfri hjälp med ansökan om skuldsanering

Budget- och skuldrådgivningen hjälper boende i Karlstad, Hammarö, Grums och Forshaga med lösningar på ekonomiska problem

Hjälpen kan vara allt från ett telefonsamtal till en långvarig kontakt och ett aktivt förändringsarbete. Det är aldrig för sent att ordna upp en skuldsituation eller en trasslig ekonomi.

Ett av alternativen kan vara att ansöka om skuldsanering hos kronofogden, vilket man kostnadsfritt kan få hjälp med hos budget- och skuldrådgivarna.

-Vi ser att det finns aktörer som erbjuder hjälp med ansökningar mot ersättning. Många som befinner sig i en svår ekonomisk situation är rädda för en ytterligare kostnad och låter bli att söka hjälp. Därför är det viktigt att berätta att Karlstads kommuns budget- och skuldrådgivning är kostnadsfri, säger Björn Söderman, enhetschef på Karlstads kommun.

För mer information kontakta:

Björn Söderman, enhetschef. Telefon: 070- 3063063.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.