Gå direkt till innehåll
Vi välkomnar alla legoentusiaster till Karlstad i augusti!
Vi välkomnar alla legoentusiaster till Karlstad i augusti!

Pressmeddelande -

Klossfestivalen för stora och små legoentusiaster kommer till Karlstad


Den 26–27 augusti arrangeras Klossfestivalen i Karlstad. Evenemanget består av flera stora hav av lego och besökarna får möta kända legodesigners och inspireras av deras kreativa byggen.

Evenemanget bygger på miljontals legoklossar, det handlar både om att inspireras och bygga själv! Det blir byggtävlingar och besökarna får träffa legoidoler och kända legodesigners.

- Det är jättekul att kunna erbjuda detta spännande och kreativa familjeevenemang både till Karlstads barnfamiljer och till besökare, säger Linda Larsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Festivalen arrangeras av Conventum i Örebro och turnerar runt på olika platser i Sverige. Arrangören utlovar en legoupplevelse utöver det vanliga

- Det känns fantastiskt att få besöka Karlstad med vårt Legoevent. Det är många som velat ha oss på plats i Värmland och nu händer det äntligen! Stora som små legoentusiaster kommer få uppleva Lego med oss på riktigt. Kommer bli superkul, säger Fredrik Novak, Klossfestivalens grundare.

Festivalen genomförs i Karlstad 26–27 augusti på Karlstad CCC.

För mer information kontakta:

Cecilia Östlund, projektledare för evenemang Karlstads kommun, telefon: 054-540 12 45

Arrangören: Conventum, Fredrik Novak, telefon 0708-42 42 24, fredrik@klossfestivalen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.