Gå direkt till innehåll
Illustrerad flygvy över hur Sannafältets sportcenter planeras bli. Illustration:Sweco.
Illustrerad flygvy över hur Sannafältets sportcenter planeras bli. Illustration:Sweco.

Pressmeddelande -

Karlstadsborna får tydligare bild av det vi planerar

Karlstads kommun fortsätter att utveckla möjligheterna för Karlstadsborna att ta del av kommunens planer på enkla sätt. På tur står Sannafältets sportcenter som nu går att besöka virtuellt.

Att en bild säger mer än tusen ord är ett välkänt uttryck och Karlstads kommuns erfarenhet är att bilder är ett bra sätt att föra dialog kring och att skapa ett intresse för stadsutveckling.

Besök Sannafältets sportcenter digitalt

Delar av Sannafältets sportcenter har börjat byggas, men det är svårt att se framför sig hur det kommer att se ut. Därför vill vi visa hur området kommer att växa fram de närmaste åren. På karlstad.se/sannavr finns både en överblick över hela området ovanifrån och flera vyer från marknivå där man kan se sig omkring i en så kallad 360-vy.

- Det är kul att nu kunna visa en samlad bild av hela området. Förhoppningen är att både idrottsutövare och besökare ska få en känsla för hur Sannafältets sportcenter kan se ut när det planeras vara klart i slutet av 2022, säger Marcus Ekholm projektledare för arenaprojektet.

- Det finns ett stort engagemang hos Karlstadsborna för kommunens utveckling, vilket är värdefullt för en växande stad. Därför är det viktigt att ge möjligheten för många att del av utvecklingen på ett enkelt och tydligt sätt, säger Katarina Lindström, kommunikationsdirektör.

För mer information kontakta:

Marcus Ekholm, projektledare 054-540 12 46

Katarina Adolfsson, kommunikationsstrateg 054-540 81 22

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.