Gå direkt till innehåll
Karlstads kommun bjuder på gratis skidbuss till Frykstabacken

Pressmeddelande -

Karlstads kommun bjuder på gratis skidbuss till Frykstabacken

På söndag 28/1 är det premiär för skidbussen. En gratis buss som kommer ta skidsugna familjer, unga och vuxna Karlstadbor till Frykstabacken i Kil, för alpin skidåkning. Bussen kommer gå på måndagar och söndagar samt under hela sportlovsveckan.

- Vi är glada att vi kan erbjuda denna möjlighet för våra Karlstadbor till utförsåkning i Frykstabacken. Vi hoppas många nyttjar möjligheten till gratis skidbuss och att det väcker nyfikenhet och intresse även hos nya skidåkare, säger Robert Halvarsson, (MP) ordförande kultur-och fritidsnämnden.

Bussen går två gånger i veckan

Bussresorna, som är helt kostnadsfria för resenärerna kommer att börja gå redan nu på söndag, 28 januari, fram till och med 3 mars 2024. Skidbussen kommer gå på måndagar, söndagar och under hela sportlovsveckan. Det är ingen förhandsbokning utan det är först på plats som gäller. Alla resenärer garanteras återresa genom en biljett. Skidutrustning och liftkort tillhandahålls av besökaren själv. Barn åker i vuxnas sällskap.

Busstidtabeller och mer information kommer att finnas tillgänglig på Karlstads kommuns officiella webbplats.

För ytterligare information kontakta:

Robert Halvarsson (MP), ordf. kultur- och fritidsnämnden, robert.halvarsson@karlstad.se, tfn 054-540 80 05

Stephan Hammar, verksamhetschef kultur- och fritidsförvaltningen, stephan.hammar@karlstad.se, tfn 054-540 25 17


Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.