Gå direkt till innehåll
Hela Molkom utan vatten

Pressmeddelande -

Hela Molkom utan vatten

På grund av en vattenläcka är de boende i Molkom just nu utan vatten. Karlstads kommun letar fortfarande efter läckan och tar gärna emot tips från allmänheten ifall de ser blöta platser där vattnet ser ut att komma underifrån marken.

- Vattnet i vattentornet sjönk snabbt så vi kan konstatera att det är en stor läcka, säger Sandra Hagstrand, kommunens tjänsteperson i beredskap som leder arbetet.

Så länge läckan inte har lokaliserats är det omöjligt att säga när läckan kan bli lagad.

Tar gärna emot tips

Platsen för vattenläckan kommer sannolikt att vara väldigt blöt. Den som upptäcker mark som är väldigt blöt i Molkomsområdet, men som inte brukar vara det, får gärna höra av sig på tfn 054-540 67 71

Vattentank kommer under morgonen

Kommunen kommer att ställa ut en vattentank i Molkom där Molkomsborna kommer att kunna hämta vatten. Plats för detta är ännu inte bestämd. När läckan har hittats hoppas kommunen kunna sektionera av det drabbade området så att färre är utan vatten vilket påverkar placering av vattentanken. Kommunen kommer att meddela placering av vattentank så fort som möjligt.

För mer information kontakta:

Sandra Hagstrand, tjänsteperson i beredskap, tfn 054-540 67 71

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.