Gå direkt till innehåll
Nu på måndag asfalterar Karlstads kommun hela Hamngatan.
Nu på måndag asfalterar Karlstads kommun hela Hamngatan.

Pressmeddelande -

Hamngatan asfalteras på måndag

På måndag 16 oktober kan det vara en bra idé att inte ta bilen via Hamngatan. Karlstads kommun ska nämligen asfaltera hela Hamngatan, ett körfält i taget.

Nu på måndag snyggar kommunen till Karlstads gator med beläggningsarbete på Hamngatan mellan klockan 07.00-19.00. Eftersom det är en central och vältrafikerad gata kommer det att påverka framkomligheten. Om du planerar att åka bil genom stan på måndag kan det vara bra att välja en annan väg.

Sträckan som asfalteras är mellan Östra Torggatan och busstationen. Ett körfält i taget kommer att vara avstängt och trafiken dirigeras av trafikvakter.

Alternativ väg

Om du kommer från väster, från Våxnäs, välj exempelvis vägen via Sjömansgatan eller Våxnäsgatan. Om du kommer från söder, från Hammarö, välj vägen via Sjömansgatan.

För mer information kontakta:

Stefan Björkman, gatuingenjör, Karlstads kommun, tel 070-329 52 65

Kategorier

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.