Gå direkt till innehåll
Entreprenörerna Maria Svensson Wiklander och Lars Wingefors ger sina bästa tips kring företagande och entreprenörskap på 100° Karlstad den 11 november.
Entreprenörerna Maria Svensson Wiklander och Lars Wingefors ger sina bästa tips kring företagande och entreprenörskap på 100° Karlstad den 11 november.

Pressmeddelande -

Från bra till världsklass - dags för 100° Karlstad!

Den 11 november är det äntligen dags för 100° Karlstad – ett av Värmlands största och mest välbesökta evenemang för näringslivet.

- Vi vill inspirera och hylla våra fantastiska företagare. De sätter Karlstad på kartan som tillväxtmotor, bidrar till arbetstillfällen och regionens utveckling, säger Frida Pettersson (C) ordförande i tillväxtutskottet, Karlstads kommun.

Utveckling i världsklass! Eller hur Värmland kan gå från bra till bäst – det är årets tema på 100° Karlstad. Efter tre års uppehåll på grund av pandemin är det äntligen dags för näringslivet att ses, kompetensutveckla och nätverka.

Hur bygger du ett globalt, långsiktigt hållbart bolag från Värmland? Missa inte den personliga intervjun med Lars Wingefors - en av Värmlands största entreprenörer som ger sina bästa tips kring entreprenörskap och hur du behåller duktiga medarbetare.

Entreprenören Maria Svensson Wiklander omvärldsspanar om det nya normala när det gäller jobb, liv och omställning. Få konkreta råd om hur du som företagsledare blir relevant i framtiden.

Förmiddagen innehåller massor av intressanta föreläsningar, mingel och nätverkande. På kvällen blir det gala med prisutdelning och årets roligaste och modigaste fest.

- Ett levande och framgångsrikt näringsliv är en av förutsättningarna för att Karlstadsregionen ska fortsätta vara livskraftig och attraktiv. Den 11 november lyfter vi några av alla häftiga och innovativa företag som bidrar till detta, säger Henrik Degert Grahn, näringslivschef Karlstads kommun.

- Vi har satt ihop ett program som vi vill ska inspirera, utmana och uppmuntra att våga gå från bra till världsbäst, säger Helena Wiktelius, projektledare.

100° Karlstad äger rum den 11 november på Karlstad CCC och följande priser kommer att delas ut under festliga former:

Löfbergs - Family Business Award
Karlstads kommun - Sola i Karlstad
Effect Management - Good to Great Award
Karlstad Handel & NWT Media AB - Årets Butik
Swedbanks – Företagarpris
Compares - Innovationspris
Visit Karlstad Möten, Karlstads kommun och Visit Karlstad Member - Årets Mötespris
NyföretagarCentrum Södra Värmland & SEB - Årets Nyföretagare
Karlstads universitet - Årets Samverkanspris

Läs mer om programmet på https://100graderkarlstad.se/

För mer information kontakta:

Helena Wiktelius, projektledare, telefon 073-026 26 14.

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har nästan 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.