Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Energi- och klimatrådgivningen bjuder in till webbinarier

Energi- och klimatrådgivningens uppdrag är att erbjuda kostnadsfri och opartisk rådgivning i frågor kring energianvändning och hur vi kan minska dess miljöpåverkan. Nu bjuder energi- och klimatrådgivningen i Karlstads kommun och Hammarö kommun in till två kostnadsfria webbinarier på temat ”hur du kan minska din elförbrukning”

- Av förståeliga skäl så får alla som arbetar med energi- och klimatrådgivning in många frågor just nu. Vi vet att det är många som funderar över hur de kan påverka sin elförbrukning och vi hoppas på att kunna nå ut till ännu fler genom att möta medborgarna på olika arenor, säger Rita Nielsen, energi- och klimatrådgivare i Karlstads kommun och Hammarö kommun.

Det första tillfället riktar sig till villaägare och det andra tillfället till boenden i bostadsrättsförening, flerbostadshus och lägenheter. Vid båda tillfällena kommer det ges möjlighet att ställa frågor.   

- Den vanligaste frågan vi får in just nu handlar om att man vill ha hjälp med snabba lösningar för att minska elförbrukningen inför vintern, berättar Rita Nielsen.

Föreläsningsdelen under webbinarierna kommer att spelas in, men inte frågestunden. Efter webbinarierna kommer filmerna att publiceras på karlstad.se/energiradgivare. 

Mer information:

karlstad.se/energi-och-klimatradgivning/webbinarium


Rita Nielsen, energi- och klimatrådgivare i Karlstads kommun och Hammarö kommun. Energiradgivningen@karlstad.se
054-540 46 97

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Helena Wassén

Helena Wassén

Kommunikationsstrateg Miljöförvaltningen 054-540 64 64

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.