Gå direkt till innehåll
Cecilia Aurell (i mitten) tillsammans med Matilda Gustavsson (till vänster) och Veronica Svensson (till höger) från restaurangen som alla finns med och hjälper till under julafton.
Cecilia Aurell (i mitten) tillsammans med Matilda Gustavsson (till vänster) och Veronica Svensson (till höger) från restaurangen som alla finns med och hjälper till under julafton.

Pressmeddelande -

En jul för alla på Resurscentrum

Julafton är en uppskattad dag för många men tyvärr inte för alla. För den som är ensam eller som av annan anledning inte vill fira jul hemma så öppnar Resurscentrum i år upp för En jul för alla.

Cecilia Aurell, samordnare på Frivilligcentralen är den som är initiativtagare till arrangemanget.

- Jag har själv bara barnen hemma varannan jul och träffar många ensamma i mitt uppdrag som frivilligsamordnare. Då kände jag att det skulle vara kul att göra något för alla dem som på ett eller annat sätt inte kan eller vill fira jul hemma. Jag hoppas och tror att det kommer att vara väldigt uppskattat, säger Cecilia Aurell.

Jultallrik och uppträdande med liveband

För alla besökare så kommer det att gå att köpa jultallrik med vanlig traditionell julmat. Det kommer också att bjudas på musik och underhållning med EnDuos och julmusik med Albin och Julia. Kanske tittar även tomten förbi.

Alla Karlstadsbor är varmt välkomna!

Hela programmet för dagen hittar ni här:
https://karlstad.se/Omsorg-och-hjalp/fira-jul-pa-resurscentrum/

För mer information kontakta:

Cecilia Aurell, samordnare på Frivilligcentralen, tel.054-540 58 55, mobil 073-328 68 48.

Evelina Bäck, kommunikatör på vård- och omsorgsförvaltningen, tel.054-540 56 33.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.