Gå direkt till innehåll
Nu kan alla karlstadsbor backträna alla kvällar i veckan
Nu kan alla karlstadsbor backträna alla kvällar i veckan

Pressmeddelande -

Bryngfjordsbacken upplyst varje kväll efter önskemål från medborgare

Intresset för coronasäker träning i Bryngfjordsbacken på kvällarna är stort. Därför väljer kommunen nu att tända ljuset varje kväll.

-Det var ett inlägg på Facebook om coronasäker träning som gjorde att vi märkte att intresset för att träna där var större än vi trott, säger Johanna Larsson, ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

I inlägget, som publicerades förra veckan, tipsades det om att backen är upplyst tisdagar och torsdagar klockan 17.00-22.00. Det kom in nära 80 kommentarer där medborgare tipsade varandra om träningen. Flera undrade även varför backen inte kunde ha upplyst alla kvällar i veckan.

-Det är klart att vi ska ha det upplyst alla kvällar i veckan nu när vi ser att det finns ett stort intresse för det, säger Johanna Larsson.

Från och med den här veckan är det upplyst alla kvällar i veckan klockan 17.00–22.00.

För mer information kontakta:

Johanna Larsson (M), ordförande kultur- och fritidsnämnden
Telefon: 054-540 29 31

E-post: johanna.larsson@karlstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.