Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Är Karlstadsborna redo för klimatomställningen?

Välkommen på presentation och pressträff om Klimatneutrala Karlstad 2030:s klimatenkät på temat ”Är Karlstadborna redo för klimatomställningen?”. Enkäten presenteras av Henric Barkman, processledare för Klimatneutrala Karlstad 2030, Karlstads kommun. Professorerna Per Kristensson, Centrum för tjänsteforskning, och Mikael Granberg, Centrum för forskning om samhällsrisker, vid Karlstads universitet, deltar som expertkommentatorer.

Karlstads kommun har med stöd av Karlstads universitet gett i uppdrag till Attityd i Karlstad, att genomföra en enkät där temat är ” Är Karlstadborna är redo för klimatomställningen?”. En sammanställning av resultatet kommer att presenteras fredag 14 april, följt av kommentarer från forskarna och professorerna Per Kristensson och Mikael Granberg. Åhörarna kommer att få ta del av tre myter, tre hinder, och tre möjligheter som vi kan utläsa från resultatet.

Tid: 14 april kl. 09:30. Presentation av Henric Barkman och kommentarer från Per Kristersson och Mikael Granberg, 45 min, samt efterföljande tid för frågor och media.

Plats: Solen, entréplan, Samhällsbyggnadshuset, Gustav Lovéns gata 30.

Anmälan: Skicka ett mejl till helena.wassen@karlstad.se. Helena anmäler er ankomst till receptionen i Samhällsbyggnadshuset så att ni välkomnas in till lokalen.

Kontaktperson: Henric Barkman, processledare för Klimatneutrala Karlstad 2030, 054 - 540 47 06.

Varmt välkomna!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Helena Wassén

Helena Wassén

Kommunikationsstrateg Miljöförvaltningen 054-540 64 64

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.