Gå direkt till innehåll
 Nina Engdahl, vd och ägare av Attityd i Karlstad, är konferencier på dagen.
Nina Engdahl, vd och ägare av Attityd i Karlstad, är konferencier på dagen.

Pressmeddelande -

​100° Karlstad – kom och inspireras av andras framgångsresor

Den 20 mars 2020 är det dags för 100° Karlstad ett av Värmlands största och mest välbesökta evenemang för näringslivet.
Med arrangemanget vill vi hylla våra fantastiska företagare i Karlstadsregionen. De sätter Karlstad på kartan och bidrar till arbetstillfällen och regionens utveckling, säger Frida Pettersson (C) ordförande i tillväxtutskottet.

100° Karlstad 2020 har temat framgångsresor. Resor som innehåller inspiration, spaningar och framgångsrecept inför ett nytt decennium av företagande.

- Som vanligt är fokus på kunskap, inspiration och kontakter. På kvällens glittrande galamiddag hyllar vi de som gjort något extra under 2019, säger Frida Pettersson.

Nina Engdahl är dagens konferencier

Dagsprogrammets konferencier är Nina Engdahl, vd och ägare av Attityd i Karlstad. Hon hjälper dagligen företag att fatta bättre beslut genom att stödja med information och avgörande analyser, hon har bland annat vunnit priset Årets Mentor.

En av dagens föreläsare är Fabian Bengtsson. Han är ägare och ledamot i Net on net, styrelseledamot i Axfood AB och Svensk Fastighetsförmedling samt tidigare VD för familjeföretaget SIBA. 2016 utsågs han till årets entreprenör i Sverige.

Kvällen leds av Mikael Tornving

Konferencier för årets galamiddag är Mikael Tornving, skådespelare och komiker med roller i tittarsuccéer som Parlamentet, Partaj och Playa del Sol.

Arrangör av 100° Karlstad är Karlstads kommun tillsammans med det lokala och regionala näringslivet. Medarrangörer är Swedbank, Karlstad Handel, Region Värmland, Karlstads universitet och Karlstad CCC.

Biljetterna till 100° Karlstad 2020 släpps fredagen den 29 november på www.100graderkarlstad.se

För mer information kontakta:

Jennie Jonsson, projektledare, jennie@jenniejonsson.se, telefon 070-585 80 57.

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.