Gå direkt till innehåll
Sundsta torg.jpg

Bild -

Sundsta torg.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
4032 x 3024, 3,62 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Relaterat innehåll

Pressinbjudan: Välkommen till invigningen av Sundsta torg

Pressinbjudan: Välkommen till invigningen av Sundsta torg

Där det tidigare mest var en parkering och en vägkorsning finns nu ett torg med urban puls, nya moderna bostäder, fontän, planteringar, brygga ut i Sundstatjärn och mycket mer. Imorgon tisdag invigs det nya torget med tal och levande musik.
Vid invigningen kommer Anders Tallgren (S) och Monika Bubholz (MP) från Karlstads kommun att hålla tal och jazzensemblen MaJazz från Sundsta Älvkulle gymnas

Anders Tallgren (S) och Frida Nilsson (C) klippte bandet och invigde nya Sundsta torg.

​​Nu är Sundsta torg invigt - ”En positiv utveckling av stadsdelen”​


En fontän, sittplatser, ny stenläggning, växter, träd och en brygga vid Sundstatjärn. Det är delar av vad nya Sundsta torg innehåller och det Karlstads kommun invigde idag.

Det nya torget var fullt med folk när det invigdes idag till tonerna av jazz från MaJazz, en jazzensemble med elever från Sundsta-Älvkullegymnasiet. Anders Tallgren (S) ordförande i stadsbyggnadsnämnden och Frida N

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.