Gå direkt till innehåll
öppna-staden.png

Bild -

öppna-staden.png

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.png
Storlek:
4655 x 3103, 16,5 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Relaterat innehåll

Lansering av Öppna Staden – appen som gör Karlstad mer tillgänglig och inkluderande

Lansering av Öppna Staden – appen som gör Karlstad mer tillgänglig och inkluderande

Karlstads kommun ska bli en mer tillgänglig och inkluderande plats för alla. Genom en ny digital lösning kommer fler människor att självständigt kunna ta del av stadens utbud. Den 10 oktober 2024 sker lanseringen av appen Öppna Staden.
Antalet personer med nedsatt kognitiv förmåga i olika variationsgrad är idag sannolikt fler än 200 000. Den här gruppen människor förväntas nästan fördubblas fra

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.