Gå direkt till innehåll
beslutsklubba

Bild -

beslutsklubba

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
614 x 319, 23,7 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Relaterat innehåll

Ökat stöd till studieförbunden

Ökat stöd till studieförbunden

Kultur- och fritidsnämnden beslutade i december 2023 att höja stöden till studieförbunden inför verksamhetsåret 2024. Under förra veckans nämndsammanträde verkställdes höjningen, som är den första höjningen som gjorts på tio år.

Beslut i korthet från stadsbyggnadsnämnden

Beslut i korthet från stadsbyggnadsnämnden

Stadsbyggnadsnämnden gav bland annat bygglov för radhus och parhus i Alster. En bebyggelseutredning i Vång, Bäck och Böj antogs och förvaltningen fick i uppdrag att arbeta fram detaljplan för en del av Ruds centrum.

Beslut i korthet från teknik- och fastighetsnämnden 21 september

Beslut i korthet från teknik- och fastighetsnämnden 21 september

Teknik- och fastighetsnämnden beslutade bland annat om nytt pris för mark och överlåtelse av mark för fem nya intressenter på Bråtebäckens industriområde. Här kan du läsa mer om några av besluten som fattades vid dagens sammanträde.

Teknik- och fastighetsnämnden i korthet 22 juni

Teknik- och fastighetsnämnden i korthet 22 juni

Teknik- och fastighetsnämnden beslutade bland annat om att upphandla en entreprenör för att bygga ny förskola på Färjestad och att köpa mark som kan användas som aktivitetsyta i Lungvik. Här kan du läsa mer om några av besluten som fattades vid dagens sammanträde.

Beslut i korthet från teknik- och fastighetsnämnden 19 oktober

Beslut i korthet från teknik- och fastighetsnämnden 19 oktober

Teknik- och fastighetsnämnden beslutade bland annat om åtgärder för att spara el, att begära en planändring för att kunna ta ut parkeringsavgift på parkeringen vid Tingvalla sportcenter och att ansöka om rivningslov för att riva den blå kranen i yttre hamn. Här kan du läsa mer om några av besluten som fattades vid dagens sammanträde.

Kommunstyrelsen i korthet den 17 oktober

Kommunstyrelsen i korthet den 17 oktober

Idag har kommunstyrelsen beslutat att tillföra 11 miljoner kronor till en rad åtgärder som kan minska elförbrukningen. Dessutom godkändes en ny handlingsplan som ska stärka Karlstads krisberedskap och Karlstads kommun ska ansöka om värdskap för Mänskliga Rättighetsdagarna 2025.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.